Ulla Suni
Valion eläkekassan talouspäällikkö Ulla Suni esittelee valiokirjansa.

Ulla Sunin kirjavinkit

Paras ja pahin internet

Internet on yhä tiiviimmin osana kaikessa tekemisessä joka paikassa. Voitko edes ajatella pärjääväsi ilman? ”Internet on parasta ja pahinta, mitä meille on tapahtunut.”Mikko Hyppönen kertoo internetin tähänastisen tarinan kiinnostavasti ja helppolukuisesti.

Kirja sisältää osiot haittaohjelmien historiasta aina kryptovaluuttoihin ja tekoälyn kehittymiseen sekä sodankäynnin ja vakoilun siirtymisestä verkkoon.

Jäin kirjan luettuani pohtimaan, mihin kaikkeen kannattaakaan omia tietojaan jakaa ja mitä kaikkea internet minusta tietääkään.

Mikko Hyppönen: Internet, WSOY 2021 


Neulontabuumi koukuttaa

Sukan kutominen ei ole mummoikäisten katoavaa kansanperinnettä, vaan neulomisesta on tullut eri-ikäisten kasvava harrastus.

Meillä Suomessa on ollut jo pitkään neulomisbuumi. Nykyisin on trendikästä neuloa ystävien kesken, kahviloissa, kulkuvälineissä, odotustiloissa, nettitapaamisissa tai missä vain valoa on riittävästi.

Kirjassa on ohjeet 52:een sukkapariin. Kuvat ovat huikaisevan kauniita; kirjaa voisi selailla ihan vain kuvia ihaillen. Kirjasta on myös englanninkielinen painos.

Jonna Hietala, Sini Kramer ja Tiia Pyykkö (toim.): 52 x villasukat, Laine Publishing Oy 2020

Ulla Suni

Ikä: 53-vuotias
Koulutus: tradenomi (ylempi amk)
Työ: talouspäällikkö Valion eläkekassassa
Lähellä sydäntä: kädentaidot
Lukee seuraavaksi: Etätyön hyvinvointiopas, Kati Boijer-Spoof ja Riikka Ilmivalta.