Hanna-Maria Kuntala
Hanna-Maria Kuntala juontaa kevään webinaarisarjan.

ETK LAW -webinaari tarjoaa ajankohtaiset lakiasiat napakasti

ETK LAW – Lakisääteiset aamukahvit on Eläketurvakeskuksen uusi webinaarisarja työeläkealan asiantuntijoille.

Mitä kaikkea työeläkealalla tapahtuu? Millaisia lakimuutoksia, juridisia linjauksia tai hankkeita on meneillään? Näihin kysymyksiin kurkistamme Lakisääteisillä aamukahveilla.

– Aamukahveilla kuulet työeläkealan keskeisimmistä lakiasioista sekä syventävän asiantuntijapuheenvuoron yhdestä ajankohtaisesta aiheesta, kertoo viestinnän asiantuntija ja webinaarin juontaja, Hanna-Maria Kuntala (kuvassa) Eläketurvakeskuksesta.

Ensimmäisen webinaarin vieraana on STM:n sosiaaliturva- ja vakuutusosaston johtaja, Jaana Rissanen. Hän kertoo miten Orpon hallitusohjelman lakikirjaukset etenevät, ja mitä on luvassa hallituskaudella.

Webinaarisarja alkaa perjantaina 5.4. klo 9.00–9.30. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin Etk.fi:n koulutuskalenterista. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostiin.

Tulevat Lakisääteiset aamukahvit järjestetään joka kuukauden ensimmäinen perjantai. Varaa myös tulevat aamukahvit (3.5. ja 7.6.) kalenteristasi.

Lakisääteiset aamukahvit on tarkoitettu kaikille työeläkealan asiantuntijoille, jotka haluavat kuulla työeläkealaa koskettavista lakiasioista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu koulutus.etk.fi-osoitteessa.