Räätälöity koulutusohjelma työeläkealan hallinnolle

Työeläkevakuuttajien hallinnon koulutusohjelma käynnistyy ensi keväänä. Koulutus on suunniteltu ja suunnattu työeläkealan hallitusten, hallintoneuvostojen ja valtuuskuntien jäsenille, joilla tulee tulee olla hyvä työeläkevakuutustoiminnan asiantuntemus. Asiantuntemuksen voi hankkia suorittamalla koulutusohjelman.

Finanssivalvonta suosittaa työeläkevakuuttajien hallintoon osallistuville perehdytyskoulutusta, jossa käsitellään työeläkejärjestelmän

  • toimintaa kokonaisuutena
  • sen kestävyyttä, rahoitusta ja sijoitustoimintaa sekä
  • riskienhallintaa että vakavaraisuutta.

Työeläkevakuuttajien hallinnolle räätälöity koulutusohjelma kestää 2.5.–8.6.2023 (tiistaisin ja torstaisin klo 13.30–15.30) ja sen voi suorittaa paikasta riippumatta, omalta tietokoneelta. Asiantuntijaluentoja syventävät kirjallisuus ja yksilötehtävät. Koulutuksen laajuus on 3 opintopistettä, ja Tampereen yliopisto myöntää siitä todistuksen.

Koulutusohjelman toteuttaa Tampereen yliopiston jatkuvan oppimisen palvelut yhteistyössä Työeläkevakuuttajat TELAn ja Eläketurvakeskuksen kanssa.

Tutustu sisältöön: www.tela.fi/hallinnon-koulutusohjelma

Ilmoittautuminen on alkanut ja jatkuu huhtikuulle saakka.