Sini Sulonen seisomassa aulatilassa.
Sini Sulonen on aloittanut Eläketurvakeskuksen hallituksen puheenjohtajana.

Sini Sulonen johtaa Eläketurvakeskuksen hallitusta

Eläketurvakeskuksen (ETK) hallituksen puheenjohtajana vuoden alusta lukien on aloittanut hallitusammattilainen Sini Sulonen (ent. Kivihuhta, kuvassa). Monet muistavat hänet takavuosilta työeläkeyhtiö Ilmarisen johtajana ja varatoimitusjohtajana.

Puheenjohtajapesti vaihtui kaksivuotiskauden alussa tänä vuonna ja jatkuu vuoden 2025 loppuun. Sulonen seuraa tehtävässä aiemmin toiminutta Jukka Ahtelaa. Varapuheenjohtajana toimii Essi Rentola sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Lisäksi hallituksessa ovat edustajat työntekijä-, työnantaja- ja yrittäjäjärjestöistä sekä työeläkelaitoksista: Minna Helle (Teknologiateollisuus), Markku Jalonen (Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT), Keijo Karhumaa (JHL), Eija Korhonen (Keva), Janne Makkula (Suomen Yrittäjät), Pasi Mustonen (Varma), Sinikka Näätsaari (SAK), Katri Ojala (Akava), Ilkka Oksala (EK), Sami Pakarinen (EK), Marja-Liisa Rajakangas (STTK), Timo Sipilä (MTK) ja Katja Veirto (Elo).