Eläkepäivän tunnus.

Hyvää Eläkepäivää – työikäisetkin!

Sähköinen työeläkeote tunnetaan melko huonosti. Siksi Eläketurvakeskus lanseeraa huhtikuussa Eläkepäivä-kampanjan. Se muistuttaa, että työikäisenkin olisi työuransa aikana hyvä tarkistaa sähköinen eläkeotteensa, vaikkapa kerran vuodessa.

Eläkepäivänä voi miettiä hetken muutenkin omaa talouttaan ja tulevaa eläkettään. Näyttääkö tuleva eläke omaan tarpeeseen riittävältä ja mitä asialle vielä voisi tehdä: tarvitaanko lisäsäästämistä, enemmän ansioita tai voisiko jatkaa töissä pidempään?

Kampanjan tarkoituksena on herättää kiinnostusta aiheeseen, ohjata ihmisiä Eläkepäivä-kampanjasivulle ja sitä kautta tarkistamaan sähköinen työeläkeotteensa. Kampanja näkyy muun muassa YLE-tietoiskuina ja sosiaalisessa mediassa. Kampanja koskee työikäisiä, kuitenkin pääkohteena päälle nelikymppiset.