Kerro mielipiteesi Työeläke-lehdestä

Nyt avautuu tilaisuus kertoa ruusut ja risut Työeläke-lehdestä. Vastaamalla kyselyyn Työeläke-lehden lukijat antavat arvokasta palautetta lehdentekijöille ja Eläketurvakeskukselle. Taloustutkimus toteuttaa lukijatutkimuksen.

Verkkokyselyllä selvitämme lukijoiden mieltymyksiä ja lehden lukemisen tapaa.

– Työeläke-lehti ilmestyy paperisena ja verkossa. Haluamme palvella lukijoitamme hyvin – ja tietää, millä tavoin he lehteä hyödyntävät, päätoimittaja Tuovi Rautjoki sanoo.

Siirry kyselyyn (Taloustutkimus)

Arvonnassa palkintona iPad

Lukijakysely on avoin kaikille lukijoille ja siihen vastanneet osallistuvat reilun 550 euron arvoisen tablettitietokoneen arvontaan. Taloustutkimus toteuttaa lukijatutkimuksen verkkokyselynä 11.–27. tammikuuta.

– Monikanavainen lehti on meille tärkeä tiedotuskanava ja tietolähde sidosryhmille. Etenkin avovastauksissa tarjoutuu lukijoille tilaisuus kertoa, puuttuuko lehdestä joitakin sellaisia juttuja tai aihealueita, joista he haluaisivat lukea enemmän, päätoimittaja jatkaa.

Kyselyssä arvioitavina ovat tuoreimman Työeläke-lehden artikkelit. Kyselyyn vastanneet osallistuvat iPadin arvontaan.

Työeläke-lehti on Eläketurvakeskuksen julkaisema työeläkealan ammatti- ja sidosryhmälehti. Verkkolehti ilmestyy Työeläkelehti.fi-palvelussa. Se, kuten vuonna 2021 uudistunut printtilehti, ovat tilaajilleen maksuttomia.

Vastaa kyselyyn
Tilaa uutiskirje
Tilaa lehti