Nimitysuutisia 15.3.2021

Katja Einessalo

(KTM) on nimitetty 1.1. alkaen työeläkeyhtiö Elon vastuullisen sijoittamisen johtajaksi. Einessalo on työskennellyt aiemmin Elon sijoitustoiminnassa kehittämispäällikkönä vastuullisen sijoittamisen, liiketoiminnan kehittämisen ja viestinnän parissa.

Katja Hämäläinen

on nimitetty työeläkeyhtiö Elon työkykyjohtamisen kehittämispäälliköksi Tampereelle vastuualueenaan työkykyjohtamisen kehittäminen ja tukeminen. Hän on aiemmin toiminut yrittäjänä, työyhteisö-ja johtamiskehittäjänä sekä koulutus-ja valmennusalalla.

Marina Paulaharju

on nimitetty 1.1. alkaen johtajaksi Merimieseläkekassaan. Hänen vastuualueinaan ovat asiakkuudet, eläke-ja vakuutustoiminta, HRM, työhyvinvointi, kuntoutus, vastuullisuus ja viestintä. Paulaharju jatkaa johtoryhmän jäsenenä.

Päivi Särkiniemi

(KTM, eMBA) on nimitetty 11.1. alkaenjohtajaksi Merimieseläkekassaan vastuualueenaan talous ja hallinto. Hän on myös johtoryhmän jäsen. Särkiniemi on työskennellyt aiemmin mm. Porastossa ja Keskon Eläkekassassa.

Mirella Vaaramaa

(OTM) on nimitetty 4.1. alkaen työeläkeyhtiö Varman vakuutuspalveluihin lakiasiantuntijaksi.