Kiinteistö sijaitsee aivan metroaseman vieressä. Varman rakennuttaman toimistorakennuksen pääsuunnittelija on arkkitehti Juha Mäki-Jyllilä JKMM Arkkitehdit Oy:stä (Kuva: JKMM Arkkitehdit).

Eläketurvakeskus muuttaa uuteen toimitilaan Helsingin Kalasatamaan alkuvuonna 2021

Eläketurvakeskus siirtyy uusiin tiloihin Helsingin Kalasataman Kampukseen. Muutto Itä-Pasilasta tapahtuu vuoden 2021 alkupuolella.

Varma omistaa kinteistön, johon sekä Eläketurvakeskus että eläkevakuuttamisen tietojärjestelmäpalveluita tuottava Arek Oy solmivat pitkäaikaisen vuokrasopimuksen. Samassa kiinteistössä toimii jo Keskon pääkonttori. 

– Kampuksen tilat täyttävät toimitilaa koskevat vaatimuksemme erinomaisesti. Rakennus on tyylikäs ja pohja mahdollistaa toiminnalliset tarpeemme ja tilojen muunneltavuuden, sanoo Eläketurvakeskuksen toimitusjohtaja  Mikko Kautto.